În concepţia unora cărţile se prezintă ca nişte obiecte sofisticate, cu un rol important în formarea noastră, însă fără prea multă utilitate practică. Acesta este motivul pentu care unii au încercat să îmbine cărţile cu lucrurile utile şi indispensabile vieţii de zi cu zi. Preţioasele lucruşoare rezultate din combinaţia dintre imaginaţie şi pasiunea pentru cărţi pot fi şi nişte cadouri ideale pentru iubitorii de literatură.

Dacă v-am stârnit măcar puţin interesul, vă invităm să bem o cească de ceai, turnată dintr-un ceainic inedit. Avem pregătite două ceainicuri, de aceea poate un număr cât mai mare dintre dumneavoastră să ni se alăture la o cească de literatură, fără a exista riscul ca ceaiul să se răcească.

blteapot  2deb3c7d49f486748a798850faaf24f5

Vă rugăm să vă pregătiţi ceşcuţele în ton cu evenimentul.

book-lovers-tea-pot-mugs  descărcare

Puteţi căuta prin cutiuţa dumneavoastră cu bijuterii după un acesoriu potrivit şi după vă aşteptăm la o seară plină de literatură.

Cutie-carti

Vă oferim posibilitatea a alege cartea dorită de pe rafturile noastre în formă de ceşcuţe.

descărcare (1)

Dacă doriţi ca experienţa să dureze mai mult, vă recomandăm o copertă preţioasă pentru cartea pe care nu o puteţi lăsa din mână nici când vă aşezaţi în patul călduros în aşteptarea somnului.

coperta_de_carte_ceasca_de_ceai