Cele trei cuvinte definitorii pentru Gemeni luna aceasta sunt: spontaneitate, răbdare și echilibru. Astrele par să îi zâmbească acestui nativ și să îi ofere luna aceasta mai multe oportunități decât în mod obișnuit.

Spontaneitate: „Spontaneitatea este produsul unor lungi meditații.” (Pablo Neruda)

Din punct de vedere al sănătății, triada Soare-Mercur-Marte încarcă rezervoarele de vitalitate ale nativilor din zodia Gemeni. Pentru a-și canaliza energia  într-un mod pozitiv, cei născuți sub acest semn astral ar trebui să facă acel control la ochi cât mai curând. Nu de alta, dar se anunță o vară lungă. Pentru acești nativi curioși din fire,ce dau dovadă de o intelectualitate crescută, cărțile rămân cea mai bună sursă de petrecere a timpului liber.

Răbdare: „Sufletele mari rabdă în tăcere.” (Friedrich von Schiller)

Pe 31 mai 2015, cuadratul Soarelui cu Neptun tinde să provoace un relativ haos în traiul cotidian. Fiind o fire dinamică, nativul din Gemeni va avea tendința să își piardă răbdarea cu colegii de muncă și să nu reușească să ducă la bun sfârșit activitățile începute. Acesta va trebui să tragă adânc aer în piept și să se gândească la promovarea pe care și-o dorește de atâta timp. Pentru a trece peste stările negative de la locul de muncă, sunt recomandate câteva pagini dintr-o carte  în fiecare seara înainte de culcare!

 Echilibru: „Iubirea este un șir infinit de-ntrebări pe care faci echilibristica vieții.” (Ionuț Caragea)

Grație tranzitului lui Venus în a II-a ta casa, începând cu 8 mai 2015, viața sentimentală a celor născuți sub semnul Gemenilor  tinde să câștige în stabilitate. Chiar dacă partenerul sau partenera de viață va pleca într-o scurtă călătorie luna aceasta, nu vei avea timp să îi duci dorul.  Așa că nu dispera! Sesiunea este aproape!

Sfatul literar al zodiei: amintește-ți ce cărți îi plac iubitului sau iubitei tale și oferă-i una în dar pentru a consolida legătura dintre voi. Alege unul din titlurile autorilor născuți sub același semn zodiacal cu tine:

  George Călinescu – 19 iunie 1899

  Ion Creangă – 10 iunie 1839

  Johanna Spyri – 12 iunie 1827

 horoscop_literar_gemeni

 https://www.tonica.ro/wp-content/uploads/2014/08/gemeni.png