Cele trei cuvinte definitorii pentru Leu luna aceasta sunt: liniște, îndrăzneală și egoism. Lecțiile pe care le vei primi pe perioada verii îți vor fi de folos cu siguranță pe toate planurile.

Liniște: „Când nu îți găsești liniștea în tine însuți, zadarnic o cauți în altă parte.” (Francois de La Rochefoucauld)

Pentru că simți mereu nevoia să fii în mișcare, să te impui, să îți duci la bun sfârșit planurile și apoi să îți faci altele, a venit momentul să iei o pauză. Din punct de vedere al sănătății trebuie să iei în considerare în această perioadă riscurile stresului la care te supui pentru a evita o epuizare atât mentală cât și fizică. Începând cu 3 august, sub impactul cuadratului lui Jupiter cu Saturn, este momentul ideal să îți rezervi niște timp și pentru tine. Nu mai sta pe gânduri! Mergi la lansarea aceea de carte care îți face de mult cu ochiul și uită pentru o seară de restul problemelor cotidiene.

Îndrăzneală: „Nu sunt sigur decât de curajul meu de leu şi de munca mea de neînvins.” (Honoré de Balzac)

Fiind guvernați de Soare, cei născuți sub acest semn zodiacal dau dovadă de o hotărâre și o autoritate de neînvins la locul de muncă. Indiferent de poziția pe care o ocupi, ai tendința în această perioadă de a te impune și de a-ți face cunoscute toate ideile. Odată cu debutul tranzitului lui Mercur în Fecioară de pe 9 august, trebuie să te ferești de discuțiile în contradictoriu.

Egoism: „Există un scop în toate lucrurile. Pentru a ajunge acolo, trebuie să te desparți de egoism.” (Constantin Brâncuși)

Nativul Leu nu caută decât satisfacerea dorințelor proprii, neglijându-l de cele mai multe ori pe cel de alături. Întoarcerea lui Saturn în casa a IV-a din 1 august, prevede pe plan sentimental o despărțire sau un test al iubirii tale față de partener. Îți va fi testată capacitatea de a te ridica deasupra individualismului tău, lucru deloc ușor pentru tine. Amintește-ți de romanele de dragoste citite în liceu nopți la rând și învață să fii mai generos în dragoste!

Sfatul literar al zodiei: Bucură-te de toate șansele pe care ți le oferă viața așa cum au făcut și autorii născuți sub același semn zodiacal cu tine de-a lungul timpului:

Marin Preda – 5 august 1922

Andrei Platonov – 20 august 1899

Panait Istrati – 11 august 1884

editura_contour_leu

https://www.tonica.ro/wp-content/uploads/2014/08/leu.png