“Bradul perfect pentru Crăciun? Toți brazii de Crăciun sunt perfecți!”  Charles Dickens

 

Cuprinși de magia Crăciunului fiecare dintre noi își dorește să aibă cel mai frumos brad, unul puțin mai mare decât cel de anul trecut, unul cu mai puține beculețe decât cel de anul viitor și cu mult mai înalt decât cel al vecinilor de vizavi.

Ceea ce uităm însă deseori este faptul că fiecare brad este special în felul său și are acea sclipire magică în steluța din vârf. Un brad fără iubire nu înseamnă nimic.

Și dacă anul acesta bradul tău va fi învăluit în iubirea ta pentru cărți? Sau și mai bine spus, dacă bradul tău de anul acesta va fi unul făcut numai și numai din cărți? Sunt aproape sigură că nu te-ai gândit la asta dimineață sau ieri în timp ce coborai decorațiunile din pod.

Aud adeseori că brazii adevărați se scutură repede sau că brazii artificiali nu miros a rășină proaspătă. Tocmai de aceea îmi permit să spun că brazii din cărți sunt perfecți! Poți îmbina astfel respectul tău pentru natură, dragostea ta pentru Crăciun și mai ales pasiunea pentru literatură. Toate titlurile tale preferate așezate sub forma unui brad mai mult decât original îți vor impresiona cu siguranță oaspeții, făurind astfel o nouă tradiție.

Dar mai mult de atât, cine nu își dorește ca în zilele acestea minunate, să stea pe fotoliul pregătit pentru Moș Crăciun și să citească o carte bună? Culmea, anul acesta ne vom putea alege lista de lecturi…direct din brad!

 

editura_contour_o_brad_frumos

editura_contour_o_brad_frumos

 

editura_contour_o_brad_frumos

editura_contour_o_brad_frumos